Petreceri pentru copii cu tobe si instumente de percutie

Este ziua de nastere a copilului dumneavoastra ? Doriti ceva nou care sa-i dezvolte educatia intr-un mod armonios ? Noi suntem o echipa de actori si percutionisti cu experienta in petreceri si va promitem multa distractie imbinata cu multe lucruri noi de invatat in vederea formarii unui grup. Puteti descoperi placerea si talentul copilului dumneavoastra de a bate in tobe de sau a se juca cu elemente de percutie.

Petrecerile cu tobe se adreseaza copiilor de orice varsta (dar preferabil peste 5 ani), modificandu-se in functie de media de varsta cat si de marimea grupului (se poate opta pentru unul sau mai multi actori, pentru mai multe sau mai putine tobe). Copiii invata pe durata momentului cu percutie sa se integreze intr-un grup, intr-o bucata muzicala, sa isi respecte colegii si sa bata in setul de baterie, tobe africane (djembe) darbouka, shakere, maracas tamburine si tot felul de instrumente traditionale si netraditionale. Fiecare copil primeste cate o toba si se implica activ in ritmurile ce se propun si se dezvolta. Si taticii si mamicile se alatura grupului ! De asemenea copiii invata si despre istoria tobelor povestita intr-un mod nastrusnic. Iar la sfarsit sarbatoritul primeste un cadou surpriza !

Toate acestea ii ajuta sa-si dezvolte urechea muzicala, coordonarea si cultura generala in timp ce se distreaza si se relaxeaza. In doua cuvinte o petrecere de neuitat ! Echipa este formata din Mihai Axinte si Orlando Petriceanu, amandoi absolventi ai facultatii de teatru, sectia actorie si membrii ai spectacolului DRUM UP (www.drumup.ro) , colaboratori in diverse proiecte muzicale si teatrale si cu o bogata experienta in lucrul cu copiii.

Pentru programari sau orice fel de intrebari despre percutie, achizitii tobe pentru copii, etc. - numar de contact: 0725 437 012 - mail: axinte.mihai@yahoo.com

marți, 22 ianuarie 2013


                                     powered by SC AXFEET SHOES SRL

                                   (CUI RO30318082, J/40/6862/14.06.2012)


                                              APASATI AICI PENTRU A VEDEA
                                                        POZE DE LA PETRECERI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu